De omgeving is daadwerkelijk uniek. Dit wordt sterk bevestigd door de bewoners als door de vereniging Onroerend Erfgoed. De streek staat gekend voor zijn prachtige fiets- en wandelpaden. Het is het stoppunt in iedere fietstocht in de Westhoek. Fietsen kunt u huren op aanvraag. Informatie over deze prachtige fiets-en wandelpaden is beschikbaar in de vakantiewoning. 

Wandelen in de Westhoek:

Fietsen in alle rust: 

Naast de fiets-en wandelpaden zijn leuke boottochten wederom aan te raden. Indien u een boot wil reserveren, contacteer ons gerust. 

Boottocht via de Ijzer naar zee:

Na het genot van een activiteit, kan je zonder uw auto te nemen lekker gezellig tafelen in de 2 dichtstbijzijnde restaurants of in het vakantiehuis een gezellige barbecue doen. Culinair genieten kan op slechts 50 meter wandelen. Nog een dorstje na de honger? Les deze dan zeker in het cafeetje 15 meter verderop.

Aan de hand van deze omschrijving droom je nu al weg in die ideale vakantie.

2020-07-04 't Goed ter Fintele - Living detail © Glenn Vanderbeke_4102

Bezienswaardigheden op minder dan 5 km (folders beschikbaar in vakantiewoning):


Natuur zowel binnen als buiten

Iedere kamer in het vakantiehuis is bekleed met een foto van de omgeving. De foto komt helemaal tot leven door zijn LED-verlichting die erachter geplaatst werd. Zo geniet je niet alleen van de prachtige omgeving buiten, maar ook binnen. Het is dus perfect mogelijk dat u overdag aan deze gefotografeerde plaats passeert en die later herkent in uw kamer. 

2020-07-04 't Goed ter Fintele - Kamer 5 © Glenn Vanderbeke_3965