Reserveer/krijg het cadeau & Geniet

Op zoek naar de perfecte locatie om een feestje te geven op een unieke, wondermooie locatie waar je van alles kan genieten? Of even een weekendje weg en 's avonds zin een een BBQ waar je zelf niet uit uw stoel hoeft te komen?

Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres en regelen wij dit voor u zodat u zorgeloos kunt genieten. Zo is deze wondermooie locatie perfect om de verjaardag van de kinderen, opa, mama..te vieren of om jubileums te organiseren. In deze luxueuze vakantiewoning met alle mogelijke faciliteiten kan u uw gasten in stijl ontvangen.

Natuurlijk kan u ook zelf zorgen voor de catering. Deze optie is volledig vrijblijvend.

Naast onze mooie locatie, luxueuze indeling kan je ook gebruik maken van de jacuzzi. Eventjes in de jacuzzi zorgt voor een dromerige nachtrust. Op het einde van uw fantastische dag, kan u zalig wegdromen in onze luxueuze boxsprings bedekt met prachtige bedlinnen.

Na jullie feestdag een leuke fietstocht doen, maakt jullie weekend compleet. Vanuit Fintele kan je prachtige fietstochten maken langs de IJzer of de Lovaart. De perfecte manier om te genieten van de prachtige natuur op deze unieke locatie. 


Kokerellen op het Falcon fornuis of gezellig barbecuƫen

Lekker vlees, groentjes en patatjes aan je deur geleverd. Met onze landbouwachtergrond zullen wij de beste producten voor jullie uitkiezen. Zo kunnen jullie in alle rust genieten van een heerlijke barbecue/maaltijd met verse producten die zorgvuldig voor jullie uitgekozen werden. 

Schuif je liever de voetjes onder tafel in plaats van zelf te koken? Dan bieden we je de mogelijkheid enkele personen te reserveren die komen barbecueĆ«n/koken en opdienen voor u.  

 

 

 

"Eat, drink & be cosy"

DDBA12F9-C82F-4896-8CCD-E6745922615D

Cadeaubon

Zou je graag iemand in de bloemetjes zetten? 

Dan is dit de perfecte oplossing! 

Er is niets leuker dan lekker uitslapen in onze vakantiewoning, waar je de dag nadien kan genieten van een gezonde buitenactiviteit. 

118154621_157082186011065_2636373010255169631_o